Publicat el

17 de juny: nit de l'havanera

El Centre Català de Luxemburg comunica que les HAVANERES 2011 tindran lloc el proper divendres 17 de juny a les 20.00 hores a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands, Luxembourg Ville). El programa, com sabeu, inclou sopar, bona música, bon ambient i festa: una òptima manera de donar la benvinguda a l’estiu.

Vallparadís

Per no perdre el costum, el menú de la nit consistirà en pa amb tomàquet, pernil, formatge, fuet, botifarres, coca, cava i el tradicional cremat.

Pel que fa a la música, podrem gaudir també de l’actuació en directe del grup Vallparadís, famosíssim a Luxemburg. Com sabeu, tenen un repertori que va més enllà de l’havanera (tant en català com en castellà) i inclou, entre altres, valsos i boleros.

Us recomanem reservar aviat perquè l’aforament es limita a 100 places. Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça habitual, on indiqueu el vostre nom i el nombre de persones que voleu inscriure. Un cop enviat, heu de fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 (deixeu ben clar el concepte havaneres + nom). L’ordre d’arribada de l’ingrés al compte marcarà l’ordre d’inscripció.

Els preus són 35 euros (socis del Centre, estudiants) i 40 euros (no socis).