Publicat el

Servei de préstec i venda de llibres

Amb l’obertura del local, el Centre Català de Luxemburg posa a disposició dels seus socis una biblioteca, que porta el nom d’Elisenda Franquesa, co-fundadora del CCL. S’ha pogut constituir gràcies a donacions de membres del CCL, alguns d’ells malauradament desapareguts.

La biblioteca del CCL

La biblioteca és oberta de dilluns a divendres, entre les 16.00 i les 20.00. Recordeu que l’adreça és 88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg Ville. El fons bibliogràfic, format per llibres i revistes, està disponible tant per a la consulta en sala com per al préstec. Per tal de conèixer la llista de títols disponibles, podeu consultar les llistes següents:

D’altra banda, també podeu adquirir algun dels llibres que el CCL ofereix en venda (dipòsits procedents de diferents llibreries catalanes, entre elles, la Llibreria Universitària de Badalona). Ho podeu fer venint al local durant l’horari abans esmentat. El catàleg dels llibres en venda, en diferents llengües, està disponible aquí:

Si us interessa reservar algun títol, escriviu a la nostra adreça habitual.