Publicat el

19 i 20 de novembre: quatre activitats

Aquest cap de setmana, serà molt actiu.

D’una banda, tindrà lloc la dissetena edició de la fira del llibre de Walferdange, els Walfer Bicherdeeg. Aquesta manifestació, inicialment un gran mercat del llibre d’ocasió, ha evolucionat fins a convertir-se en una autèntica fira del llibre. Hi podreu trobar llibres a preus molt reduïts i en bon estat, però també estands d’editorials, escriptors que signen llibres i altres activitats.

Walfer Bicherdeeg

El CCL hi serà present amb una parada. Dissabte i diumenge, entre les deu del matí i les sis de la tarda, tindreu l’oportunitat de comprar llibres en català i castellà a preus molt interessants, o bé llibres en alemany o en francès d’autors catalans o que parlen de Catalunya. Si ens voleu donar un cop de mà amb la parada, escriviu a la Rocío García.

Però això no és tot, és clar. Dissabte 19, sortirem a fer l’excursió muntanyenco-gastronòmica de la tardor. Caminarem (i menjarem «gibier») pels voltants d’Eisdorf. Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb en Josep Maria Cerdà.

Diumenge, a més, enregistrarem un lip-dub. Es tracta d’una iniciativa de diversos casals catalans d’arreu del món. La idea és crear un vídeo amb imatges enregistrades per membres de diferents casals que serveixi per donar a conéixer la nostra tasca. Hem quedat a les 11 al Grund (Luxembourg Ville).

Finalment, diumenge tindrà lloc el tradicional homenatge a les Brigades Internacionals a Dudelange (gare Usines), a partir de les 11.

Com podeu veure, tenim activitats per a tots els gustos.