Publicat el

1 de desembre: primera sessió del Club de Cinema

Com molts de vosaltres ja sabeu, la seu del Centre Català de Luxemburg compta des de fa unes setmanes amb un equip audiovisual que permet projeccions amb una notable qualitat. El CCL ha decidit, doncs, posar en marxa un club de cinema que ens permeti compartir la nostra afició pel setè art. Per començar ens reunirem, en principi, els primers dijous de cada mes per veure la pel·lícula escollida per un dels membres del club, que en farà una petita presentació. En acabar la projecció, qui vulgui es podrà quedar a prendre alguna cosa i comentar el film.

La primera sessió, presentada pel Xavier Valeri, tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre a les 19.00 hores amb la projecció de The Third Man, dirigida l’any 1949 per Carol Reed. Serà a la seu del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; Luxembourg-Ville).

Si us interessa la iniciativa i voleu proposar idees o ajudar a l’organització, envieu un mail a la nostra adreça habitual.

Tenim previst organitzar un mínim de deu sessions en la primera temporada (desembre 2011-desembre 2012). L’entrada serà gratuïta pels socis. Els no socis que vulguin ser membres del club pagaran una quota de 10€ per temporada. Les pel·lícules es projectaran en versió original subtitulada.