Publicat el

4 de desembre: campionat de Scalèxtric

Diumenge 4 de desembre de 2011 a les 16.00 hores, a la seu del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; Luxembourg-Ville), podeu participar en el torneig de SLOT RACING (Scalèxtric, Carrera o Ninco) que organitza el CCL. Fareu unes voltes d’escalfament al circuit i podreu participar a la prova contra rellotge i a la prova d’eliminació.

No cal que porteu cotxes, l’organització se n’encarrega per garantir condicions d’igualtat. L’activitat està evidentment pensada per a nens i joves entre 8 i 17 anys, però tothom és benvingut i podrà participar.

Participació: a partir dels 8 anys.
Atenció: nombre de participants limitat a 16.

Inscripció: envieu un mail abans de divendres 2 de desembre a l’adreça de sempre o telefoneu al 691312193.