Publicat el

XIX Cicle de Cinema del CCL

Ja tenim el programa definitiu del Cicle de Cinema d’enguany, l’edició que fa dinou. Com sempre, és un programa equilibrat i complet, on destaca l’aclamada Pa negre. Totes les pel·lícules seran a les 21.30 hores al Cinema Utopia (Avenue de la Faïencerie, a Luxembourg Ville), llevat del film infantil, que serà dissabte a les 16.30.

  • Dilluns 30 de gener: Pa negre, d’Agustí Villaronga
  • Dissabte 4 de febrer: Donkey Chote, de José Pozo
  • Dilluns 6: La maleta mexicana, de Trisha Ziff
  • Dilluns 13: Open 24 hores, de Carles Torras
  • Dijous 16: Catalunya über Alles, de Ramon Térmens… que ens acompanyarà en la projecció

Per a aquesta activitat, el Centre Català de Luxemburg compta amb el suport de Catalan Films and TV, Transports Fernández, la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya i l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.