Publicat el 1 comentari

Dilluns 13 i dijous 16: dues sessions de cinema

El XIX Cicle de Cinema del Centre Català arriba al tram final. Aquesta setmana tindrem dues projeccions i un esdeveniment especial: la visita del director Ramon Térmens.

Dilluns 13, a les 21.30, el cinema Utopia (16, avenue de la Faïencerie; Luxembourg Ville) acollirà la projecció d’Open 24 hores, escrita i dirigida per Carles Torras. Aquesta pel·lícula explica la història de l’Héctor, un vigilant de nit que té cura del seu germà disminuït, que s’esforça cada dia per escapar d’un univers opressiu. Torras, que ens va visitar a l’estiu per presentar Trash, la seva obra anterior, ha recollit crítiques entusiastes per aquest nou treball, film personal i valent nominat a diversos premis Gaudí.

Dijous 16, a la mateixa hora i al mateix cinema, podrem veure Catalunya über alles en companyia del seu director, Ramon Térmens. Aquest jove realitzador es va donar a conèixer amb Joves (codirigida precisament amb Carles Torras) i ha signat una obra d’impacte com Negro Buenos Aires. La recentment estrenada Catalunya über alles és una pel·lícula amb tres històries paral·leles que acaben sent una de sola i provocant calfreds. En aquesta ficció, Térmens composa un retrat vitriòlic d’una Catalunya interior on la tolerància esdevé una paraula sense sentit. Tindrem ocasió de parlar-ne amb ell personalment.

 

Un pensament sobre “Dilluns 13 i dijous 16: dues sessions de cinema

  1. Felicidades por el Festival una vez más.
    Otra cosa es el bombardeo de correos a que nos teneis sometidos.
    Aprovecho la ocasión para pedir que me quiteis del meiling infantil, no tenemos niños.
    Gràcias de nuevo por lo del cine.

    A. García

Els comentaris estan tancats.