Publicat el

Diumenge 12: Carnestoltes i Llibre vermell de Montserrat

Diumenge 12 tindran lloc dues activitats: una musical i una infantil.

A les 16.00 hores, al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville), farem un taller de manualitats de Carnestoltes per tal que tots els nens i nenes tinguin la seva disfressa i, a continuació hi haurà un berenar per a la quitxalla (l’activitat Va dirigida a infants de 4 a 10 anys). El preu és de 4 euros (inclou el material i el berenar). És important reservar: les places són limitades i per això us preguem que confirmeu la vostra assistència escrivint un correu a la nostra adreça habitual abans de les 12.00 hores de dijous dia 9.

D’altra banda, a les 17.00 hores, a l’església de Colmar-Berg, podreu escoltar el Llibre vermell de Montserrat. Dins del cicle Rencontres Musicales Vallée de l’Alzette, l’ensemble Cum Altam de Metz interpretarà completa aquesta obra religiosa del segle XIV. Trobareu més informació a la pàgina dels RMVA.

Dilluns 13 continuarà el Cicle de Cinema amb la pel.lícula Open 24 hours de Carles Torras (21.30, Cinema Utopia).