Publicat el

6 de març: conferència de Rolf Tarrach

Dimarts 6 de març el Centre Català de Luxemburg inaugurarà oficialment les activitats de celebració del seu 25è aniversari. Ho farà amb un convidat d’excepció i amb una activitat d’alt nivell: una conferència del Rector de la Universitat de Luxemburg, Rolf Tarrach, amb el títol: «Fortaleses i debilitats de la Universitat de Luxemburg en comparació amb les universitats catalanes».

L’acte tindrà lloc el dia 6, a dos quarts de vuit del vespre, al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg-Ville). L’entrada és gratuïta.

R. Tarrach és Rector de la Universitat de Luxemburg des del 2005, quan va ser contractat expressament pel Ministeri per desenvolupar el que aleshores era el Centre Universitaire du Luxembourg. Entre altres mèrits professionals, ha estat catedràtic de Física Teòrica a les Universitats de València i Barcelona, on ha exercit nombrosos càrrecs acadèmics; ha treballat en diverses universitats (des de Houston a Sant Petersburg) i ha estat assessor en matèria científica de la Generalitat de Catalunya i del Congrés dels Diputats. Teniu el seu CV complet a la pàgina de la Universitat de Luxemburg.

No deixeu passar aquesta ocasió.