Publicat el

10 de març: contes en llengua de signes (El Ginjoler)

Diumenge 10 de març, el Centre Català de Luxemburg organitza una activitat infantil diferent: contes explicats en llengua de signes catalana. Serà a les quatre de la tarda, al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg-Ville).

La idea ens la va oferir la col·lecció El Ginjoler, de l’editorial El Cep i la Nansa. Els llibres d’aquesta col·lecció són contes adreçats a infants, amb uns dibuixos i una història ben elaborats, que inclouen un DVD amb el conte explicat en llengua de signes. No estan concebuts només per a nens sords sinó per a tots els nens i també per als adults, cosa que explica l’èxit que tenen. Si hi teniu interès, podeu trobar més informació al blog de la col·lecció o a la pàgina de l’editorial. Recordeu, a més, que podeu trobar un parell de títols en préstec a la biblioteca del CCL.

Explicarà els contes la Núria Amer, pedagoga i intèrpret en llengua de signes, que ha participat en l’enregistrament d’alguns dels DVD de la col·lecció. A més de tenir entretinguda la mainada, ens explicarà algunes coses més d’aquesta iniciativa tan interessant i sobre la llengua de signes catalana.

No només hi haurà contes: també hi haurà un berenar. Per tal d’organitzar-nos bé, escriviu-nos per inscriure-us a l’activitat. Gràcies.