Publicat el

Abril actiu

Aquest mes d’abril de l’any del 25è aniversari del CCL serà molt actiu. A partir del dia 14, se succeiran els esdeveniments. Per començar, la pel·lícula Macià contra Companys (dia 14). Dijous 19, els amics del Cafè Literari es reuniran per debatre Amb ulls americans, de Carme Riera.

Del 20 al 23 d’abril no pararem: tres dies dedicats a la poesia amb el Printemps des poètes (del 20 al 22). Com a representant català, aquest any hem convidat l’Àlex Susanna. Podreu assistir també a la presentació de la nostra biblioteca (dia 21), a una activitat infantil (dia 22) i a les activitats característiques de Sant Jordi (dia 23). Dilluns 23 tindrem, doncs, una parada de llibres i roses que conclourà amb un sopar. Amb les postres, desvetllarem el guanyador del concurs literari «Sant Jordi a 1000» (el termini de presentació ja està tancat, però el jurat acceptarà tots els sobres rebuts amb matasegells de març).

Finalment, dijous 26, acollirem un nou convidat d’excepció: Josep-Lluís Carod-Rovira, que oferirà una conferència al local del CCL. Rebreu més informació.

De moment, bones vacances de Setmana Santa.