Publicat el

1 de juny: espectacle d'Alba Sarraute

Continuant amb les celebracions del 25è aniversari del CCL, obrirem aquest mes de juny amb un espectacle de primer nivell: Je suis l’autre (La Diva), de la clown catalana Alba Sarraute. De fet, es tracta de l’espectacle inaugural del festival «Clowns in Progress» organitzat per la Kulturfabrik, el Théâtre Municipal d’Esch-sur-Alzette, Parc du haut-fourneau U4 i la companyia Flex.

Alba Sarraute

L’espectacle, en català i francès, tindrà lloc divendres 1 de juny, a les 20.00 hores, al Teatre Municial d’Esch-sur-Alzette. El preu és de 15 euros per als adults i de 8 euros per als joves… tot i que no és recomanable per als menors de 12 anys.

El resum promocional d’aquesta obra ens parla de la vida d’una diva en un sol concert. El recorregut d’una cabaretera que busca el seu pare o les contradiccions d’un món interior complex. L’amor, la mort, la falta de referents concrets com una casa, un territori, un lloc on tornar, una llengua materna, la recerca de la felicitat, la inquietud de la solitud…