Publicat el

5 de juny: assemblea general

Dimarts 5 de juny, a les 19.30 de la tarda tots els socis del CCL estan convocats al local (88, rue de la Semois; Ciutat de Luxemburg) per a l’assemblea general anual de l’associació.

Per a tota associació, el contacte i la interacció amb els socis és especialment important. L’assemblea general anual és una ocasió perfecta per fer-nos saber què penseu de les nostres activitats passades i proposar-nos-en de noves per al futur. Més que mai enguany, quan el CCL compleix el seu 25è aniversari. L’ocasió també servirà per presentar algunes qüestions de funcionament intern i institucional del Centre Català de Luxemburg.

La resta del mes de juny tampoc descansarem. El dia 7, pel·lícula al local; el dia 10, pel·lícula infantil; el 15, havaneres i festa del 25è aniversari; el 21, Cafè Literari amb La casa cantonera i diumenge 24, excursió en bicicleta a Echternach.