Publicat el

Fins al 25 de juliol: voteu els tresors de la Catalunya Exterior

Un total de 34 candidatures aspiren a convertir-se en un dels set tresors del patrimoni cultural de la Catalunya Exterior. Fins al 25 de juliol tothom pot votar per elegir els set tresors de la Catalunya Exterior, de manera totalment gratuïta, a través de la pàgina de la FIEC, on s’hi pot trobar àmplia informació de cadascuna de les candidatures.

La Catalunya Exterior és també el conjunt de persones i entitats que desenvolupen la seva activitat fora de Catalunya. Amb el pas dels anys, els catalans de l’exterior han anat construint edificis per a ser seus de centres o casals catalans, han erigit monuments a personalitats catalanes, han creat entitats, fundacions, corals, esbarts, etc. El patrimoni cultural català de l’exterior, tant el material com l’immaterial, és prou significatiu però força desconegut. D’aquí neix la campanya «Set tresors del patrimoni cultural de la Catalunya Exterior».