Publicat el

19 de setembre: concert de música clàssica

Continuant amb les celebracions del seu 25è aniversari (la data exacta del qual s’apropa a grans gambades), el Centre Català de Luxemburg ha preparat un petit cicle de concerts de música clàssica. Començarem dimecres 19 de setembre amb un concert per a piano a quatre mans i piano i fagot a càrrec d’Eulàlia Reverté (fagot i piano) i Miguel Á. Turrión (piano). El recital inclou peces d’Isaac Albéniz, Enric Granados, Astor Piazzolla, Xavier Monsalvatge, Albert Guinovart i Luc Grethen interpretades al piano (a quatre mans) o al piano i fagot.

Aquest esdeveniment tindrà lloc al Foyer Européen (12, rue Heine; Luxembourg Ville) a les 20.00 de dimecres 19 de setembre. L’entrada és gratuïta.

Amb la col·laboració del Club de Cultura Latinoamericana i de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.