Publicat el

16, 17 i 18 d'octubre: concert, conferència, llibres

El Centre Català de Luxemburg va celebrar dilluns dia 8 el seu 25è aniversari amb un lluït sopar. Això no vol dir que s’acabin les activitats. De moment, la setmana del 16 al 18 d’octubre n’hi ha tres. Una d’elles, de gran relleu: la conferència de Mateu Turró, dimecres 17.

Per començar, dimarts dia 16, al Cercle Münster, sopar i concert del duo català Claret-Ramírez. El sopar comença a les 19.00 hores i el recital a les 21.00. El preu del sopar i el concert és de 45 euros, mentre que el preu només del recital és de 8 euros. El programa preveu peces de Casals, Schumann, Beethoven, Franck i Debussy. Per assistir-hi, reserveu entrada aquí o al telèfon 4706431.

Dimecres 17, a les 19.30, al local del Centre Català, us convidem a la conferència de Mateu Turró, catedràtic d’infraestructures del transport i territori de la Universitat Politècnica de Catalunya. El títol de la conferència és «Infraestructures i política territorial: el cas de Catalunya». Mateu Turró Calvet és Doctor Enginyer de Camins, Canals i Ports, Master of Science per la University of Michigan i Catedràtic de Transports de l’E.T.S. d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de Catalunya. El 2009, va reincorporar-se a la UPC, després de treballar des de 1988 fins l’abril de 2009 al Banc Europeu d’Inversions.

Finalment, dijous 18, es reunirà el Cafè Literari per comentar la novel·la Barcelona tràgica, d’Andreu Martín. A partir de les 19.00 hores.