Publicat el

7 de novembre: conferència de Joan Puigcercós

Amb la perspectiva de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre, el Centre Català de Luxemburg ha convidat a la majoria de les forces polítiques que formen part del Parlament de Catalunya a enviar-nos un representant perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre la situació actual de Catalunya.

(c) ERC

El primer convidat en parlar-nos serà en Joan Puigcercós, d’Esquerra Republicana de Catalunya, amb qui ens trobarem al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville) el dimecres 7 a les 18.30.

Puigcercós és diputat al Parlament de Catalunya per ERC, a més de president del grup d’aquest partit al Parlament de Catalunya. En el passat, va ser Secretari General d’aquesta formació, conseller de la Generalitat i Diputat al Congrés a Madrid. El 2005 ens va parlar sobre l’Estatut: serà molt interessant escoltar el seu punt de vista sobre el moment actual.

Les properes conferències seran el dia 12 amb Salvador Milà (Iniciativa per Catalunya – Els Verds) i el dia 14 amb Santiago Fisas (PP). Estem a l’espera de la confirmació dels representants de CiU i PSC.