Publicat el

11 de novembre: jornada «No pasarán»

Diumenge 11 de novembre, el Centre Català de Luxemburg serà present en l’homenatge anual als brigadistes internacionals luxemburguesos. L’acte, en el qual participen, entre d’altres, ABIL (Amis des Brigades Internationales – Luxembourg), AREL (Amigos de la República Espanyola en Luxemburgo) i l’Ajuntament de Dudelange, començarà a les 10.30 a l’estació Dudelange-Usines.

Hi haurà jocs per a la mainada, parlaments, la inauguració d’una placa commemorativa, música i una copa de vi. A partir de les 13.30 se celebrarà un dinar de grup.

Recordeu que, enguany, se celebren 15 anys de la inauguració del monument «No pasarán» a Dudelange. Us convidem, a més, a visitar l’exposició «Spuniekämpfer», a la mateixa estació Dudelange-Usines (ho podeu fer del 9 al 25 de novembre). Altres actes relacionats amb aquesta jornada de la memòria seran dues conferències: una el dia 18 de novembre a Dudelange i una el 29 a Luxemburg.