Publicat el

15, 17 i 18 de novembre: llibres

Dijous 15 de novembre, a les 19.00 hores, al local, celebrarem una nova sessió del Cafè Literari. En aquesta ocasió parlarem sobre la novel·la Primavera, estiu, etc. de Marta Rojals. També aprofitarem per decidir la data de la trobada de desembre i el llibre que llegirem al gener.

No serà l’única activitat sobre llibres d’aquesta setmana, perquè dissabte i diumenge el Centre Català de Luxemburg tindrà una parada a la fira del llibre de Walferdange, els Bicherdeeg. No desaprofiteu l’ocasió d’adquirir llibres (en català, castellà i d’autors catalans traduïts a l’alemany o al francès) a molt bon preu. Si ens voleu donar un cop de mà amb la parada, la vostra ajuda serà molt apreciada.

Recordeu també que diumenge tindrà lloc una activitat infantil al local, sobre Jaume I (taller per construir espases i escuts, i xocolatada).

A més, la setmana que ve, tindrem una conferència dimecres (Salvador Sedó, eurodiputat de CiU) i un concert de música clàssica dijous (un dels darrers actes de celebració del 25è aniversari del CCL.