Publicat el

14 de novembre: conferència de Santiago Fisas

Amb la perspectiva de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre, el Centre Català de Luxemburg ha convidat a la majoria de les forces polítiques que formen part del Parlament de Catalunya a enviar-nos un representant perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre la situació actual de Catalunya.

El tercer convidat serà Santiago Fisas, del Partit Popular. L’escoltarem el dia 14 de novembre a les 20.00 hores al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). Fisas és actualment eurodiputat, però abans ha estat regidor a l’Ajuntament de Barcelona, Conseller de Cultura, Esport i Turisme de la Comunitat de Madrid, vicepresident del Consejo Superior de Deportes, Secretari d’Estat d’Esports i vicepresident del Comitè Olímpic Espanyol.

Una setmana més tard, el dia 21, serà el torn de Salvador Sedó d’UDC. Estem a l’espera de la confirmació del representant del PSC.