Publicat el

Dijous 17 de gener: Hawaii Meteor al Cafè Literari

Dijous 17 de gener, els amics del Cafè Literari ens reunirem per parlar de la novel·la Hawaii Meteor, del guionista Jair Domínguez. Aquest llibre esborrajat i trepidant ha fet bullir les xarxes socials, fins i tot abans de la polèmica nascuda arran de l’emissió del programa “Bestiari il·lustrat” del Canal 33. Segurament ens farà parlar molt.

Recordeu, a més, que divendres 18 Jordi Savall actuarà a la Philharmonie de Luxemburg. Savall i Hespèrion XXI / La Capella Reial de Catalunya interpretaran un programa titulat «Érasme de Rotterdam: Éloge de la Folie / Lob der Torheit» amb músiques de Henry du Bailly, Guillaume Dufay, Juan del Enzina, Carlo Verardi, Diego Ortiz, Josquin des Prés, Claude Sermisy, Mateo Flecha, Heinrich Isaac, Carlo Gesualdo, Jacques Moderne, Claude Goudimel, Benedictus Appenzeller, Christoper Tye, Giovanni Maria Trabaci, etc. i textos d’Erasme, Thomas Moore, Maquiavel, Luter, Stefan Zweig i altres. Atenció, però, perquè queden poques entrades.