Publicat el

XXè Cicle de Cinema del Centre Català, a partir del 28 de gener

Ja tenim aquí el XXè Cicle de Cinema del Centre Català. Començarà dilluns dia 28, a les 21.30, al cinema Utopia, on tindran lloc totes les projeccions. La primera serà la pel·lícula Fènix 11*23, dirigida per Joel Joan i Sergi Lara.

La següent cinta serà la infantil Floquet de neu, dirigida per Andrés G. Schaer, que projectarem dissabte 2 de febrer a les 16.30. Continuarem dilluns 4 de febrer a les 21.30 amb Abans que el temps ho esborri, de Mireia Ros. Per a aquesta projecció comptarem amb la presència de Javier Baladia i Victoria Bermejo, guionistes del film. Baladia, a més, apareix en el film i és autor del llibre en el qual es basa aquest documental sobre l’alta burgesia catalana.

Tancarem el cicle dilluns 11 de gener amb la pel·lícula de Cesc Gay Una pistola en cada mano. Amb un repartiment de luxe, aquesta comèdia mira de retratar la confusió en la qual viuen els homes d’avui dia.

Esperem veure-us els pròxims dilluns.