Publicat el

Sant Jordi a mil (segona edició)

L’any passat, en ocasió del seu 25è aniversari, el Centre Català de Luxemburg va convocar un concurs literari. Atès que la iniciativa va tenir molt d’èxit, hem decidit convocar una nova edició del concurs literari «Sant Jordi a 1000». Enguany amb una novetat: dues categories, una per a adults i una per a nens i joves.

La idea és molt senzilla: hi pot participar tothom. S’acceptarà qualsevol text en català que tingui una extensió màxima de mil paraules. Tots els gèneres són ben rebuts. El premi de la categoria d’adults es lliurarà durant el sopar de Sant Jordi. El premi de la categoria jove es lliurarà durant l’activitat infantil de Sant Jordi, que encara no té data (us en informarem ben aviat).

Per als detalls concrets, podeu consultar el document adjunt.

Podeu enviar els vostres textos (seguint les modalitats previstes a les bases) fins al 31 de març. Animeu-vos a participar!