Publicat el

5 de febrer: conferència i recital de Javier Baladia

L’escriptor Javier Baladia, oferirà dimarts 5 de febrer una conferència al Foyer Européen (Rue Heine; Luxembourg Ville) sobre el seu llibre Abans que el temps ho esborri. Aquesta activitat pot servir com a complement de la pel·lícula basada en la seva obra, que es va projectar el dia 4, o com a substitut per a qui no hi hagi pogut assistir. La conferència començarà a les 19.00 hores.

Com a col·lofó de la conferència, Baladia ens demostrarà un altre àmbit en el qual és un expert: els boleros. Acompanyat a la guitarra, ens oferirà un recital únic basat en els clàssics d’aquest gènere. I, si voleu fer-li preguntes al respecte, endavant. Tant la conferència com el concert són gratuïts.

Atenció: per causes alienes a les nostres possibilitats, hem hagut d’anul·lar la projecció de la pel·lícula Una pistola en cada mano, de Cesc Gay.