Publicat el

Dilluns 22 i dimarts 23: Sant Jordi

Els dies 22 i 23 d’abril celebrarem Sant Jordi al Centre Català de Luxemburg. Per començar, dilluns, a partir de les 19.30, hem quedat per sopar al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). El sopar comptarà amb dues activitats literàries per amenitzar-lo: un recital de poesia i el lliurament de premis del concurs literari «Sant Jordi a Mil» (segona edició).

El recital constarà de lectures de tres poetes d’arreu de les terres de parla catalana que celebren enguany algun aniversari: Salvador Espriu (català, 100 anys del seu naixement), Vicent Andrés Estellés (valencià, 20 anys de la seva mort) i Marià Villangómez (eivissenc, 100 anys del seu naixement). El lliurament de premis (un lot de llibres) serà un acte més senzill.

Dimats 23, dia de Sant Jordi, obrirem la parada de llibres i roses al local del Centre Català a partir de les quatre de la tarda. Podreu trobar les darreres novetats (en català i castellà) i part del fons bibliogràfic del CCL amb un preu molt interessant (fins al 50% de descompte). Tots els compradors rebran una rosa. La parada es tancarà a les vuit del vespre.

Un cop tancada la paradeta, potser anirem a veure el partit d’anada de la semifinal de la Lliga de Campions.