Publicat el

21 de maig: presentació del llibre Explicit vila nova

Dimarts 21, a les 19.15, al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville) tindrà lloc la presentació a Luxemburg d’una novel·la publicada recentment. El títol de l’obra és Explicit vila nova i n’és l’autor en Màxim Serranos Soler, autor català resident a Luxemburg i membre actiu del Centre Català de Luxemburg. Podeu trobar més informació sobre l’obra i l’autor a la pàgina web de l’editorial.

Original Coberta explicit.indd

La novel·la narra la vida d’un personatge desencantat i mala persona que pateix un accident de trànsit i mor… però no del tot: queda convertit en una mena de fantasma estrany que ha de resoldre alguns errors del passat per tal de poder passar a la fase següent. L’acció del llibre comença a Luxemburg, però es va escampant per mig món.

Dimarts, el seu autor ens desvetllarà algun element més sobre aquest relat fantasmagòric i trepidant, i revelarà alguna curiositat sobre les persones de carn i ossos que han servit d’inspiració als personatges de la novel·la.