Publicat el

Un blog sobre Luxemburg al diari Ara

Heu vist que el diari Ara també es fa ressó de les notícies de Luxemburg?

Bé, no exactament: quatre amics de Luxemburg han posat en marxa un blog, que es publica en l’entorn de l’esmentat diari, per parlar del Gran Ducat i de les coses que, en general, els preocupen. El títol d’aquest blog és Des del Paradís, però duu un subtítol força suggerent: «Visions, al·lucinacions i altres interpretacions de Luxemburg». Els autors són Cristina di Bartolo, Carla Fillol, Anton Marco i Màxim Serranos. Són uns autors amb tantes semblances (funcionaris europeus, catalanoparlants, amb ganes d’escriure, residents a Luxemburg) com diferències (edat, sexe, formació, origen, any d’arribada a Luxemburg). Teniu un breu esboç biogràfic en una de les pàgines del blog.

Es va posar en marxa el 10 d’abril. Cada dimecres i cada dissabte s’hi publica un nou article. Hi podeu deixar comentaris sense estar registrats a la web del diari: només cal indicar una adreça de correu electrònic (que no serà visible un cop publicat el comentari).