Publicat el

Juny atapeït

Aquest mes de juny no trobareu a faltar activitats. En curs hi ha el festival de cinema espanyol al cinema Utopia. Diumenge 16 sortirem a passejar al Müllerthal amb els més joves del Centre Català de Luxemburg (i qui vulgui afegir-s’hi). Dimecres 19, a la tarda, celebrarem l’assemblea general del CCL: reserveu-vos aquesta data perquè és molt important que hi assistiu. Dijous 20 a les 19.00 comentarem L’estiu no s’acaba mai, d’Alba Dedeu en el marc del Cafê Literari. Dins de les activitats del festival de cinema, divendres 21, a la sessió de les 21.30 de La voz dormida, rebrem la visita del director Benito Zambrano. El dia 23, festa nacional luxemburguesa, farem l’anual excursió anual en bicicleta fins a Echternach. Finalment, el dia 28 celebrarem la tradicional Nit de l’Havanera (a la sala Sang&Klang). I, si voleu més esport, diumenge 30 podeu assistir al partit de futbol entre la Penya Barça de Luxemburg i els Colchoneros de Luxemburgo.

També us voldríem parlar d’una activitat no lligada al CCL. Es tracta de la conferència «The Triangle EU-Spain-Latin America after the Santiago Summit», a càrrec del professor Roberto Domínguez, el dia 24 al Chateau de Sanem, organitzada pel Centre Virtuel de la Connaissance sur l’Europe. Per participar-hi és indispensable inscriure’s escrivint a events@cvce.eu o trucant al +352 5959201.