Publicat el

19 de juny: assemblea general

Recordeu que els socis i sòcies del Centre Català de Luxemburg esteu convocats aquest dimecres dia 19 a les 19.00 hores a l’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL del CCL, que se celebrarà al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). A continuació us oferirem un sopar/aperitiu.

Per correu electrònic rebreu l’ordre del dia corresponent i, a la mateixa Assemblea, se us facilitarà la documentació necessària (Comptes 2012, Pla d’Activitats 2013, etc.). Us preguem la vostra assistència atesa la importància que per a tota associació té la participació i l’opinió dels membres per tal de poder millorar les activitats passades i futures. Totes les crítiques i suggeriments no són només benvingudes sinó que resulten indispensables.

Tota persona interessada en presentar la seva candidatura a la Junta Directiva pot fer-ho amb anticipació posant-se en contacte amb qualsevol membre de la Junta sortint o directament el dia de l’Assemblea. Us agraïm la confiança dipositada en nosaltres i esperem retrobar-vos el dia de l’Assemblea. I als que encara no sou socis del CCL us animem a fer-ho i a participar en la vida de la nostra associació.

Us recordem que divendres ens visita el director de cinema Benito Zambrano (21.30, Utopia). L’excursió en bicicleta del dia 23 s’ha ajornat: informarem més endavant de la nova data.