Publicat el

Trobada de casals catalans d'Europa

Us recordem que el darrer cap de setmana de setembre s’organitza una trobada d’entitats catalanes a Brussel·les.

Les trobades de comunitats catalanes de l’exterior a Europa compten amb una certa tradició. Són espais de trobada, per a posar en comú experiències i propostes de treball en xarxa, que han constituït sempre moments importants per a conèixer altres maneres de treballar, establir lligams personals i promoure l’esperit de col·laboració entre persones i entitats. Donada la situació pressupostària actual, no ha estat possible organitzar la Trobada Mundial de Casals Catalans prevista per al 2012 (i que hauria inclòs una trobada europea). Tanmateix, és en el moment actual quan aquestes trobades són més necessàries. Per tant, les diferents Comunitats Catalanes de l’Exterior i altres agrupacions de catalans han organitzat una trobada a Brusel·les per als dies 28 i 29 de setembre. Els companys del Casal Català de la capital belga s’han compromès a ocupar-se de la logística.

Des del Centre Català de Luxemburg, us animem a participar en aquesta trobada, tots els detalls de la qual es troben en el document adjunt. Recordeu que, per motius d’espai i d’organització, és necessari formalitzar la inscripció a la Troabada.

Informació sobre la Trobada de les CCE d’Europa 2013.