Publicat el

8 de setembre: sardanes i festa de la rentrée

El Centre Català de Luxemburg vol celebrar amb sardanes i un dinar la festa de la rentrée i la Diada Nacional de Catalunya. Per això, un any més convidem tots els amics i amigues del CCL a agafar forces per afrontar la nova temporada que comença. Ho aconseguirem ballant sardanes a l’esplanada de la Place de l’Europe (davant de l’Hotel Melià, al barri de Kirchberg, Luxembourg Ville). Després de les sardanes, el CCL convida a tots els socis i amics a dinar i a gaudir de les excel·lents especialitats gastronòmiques de l’Hotel Melià.

Serà diuemenge dia 8 de setembre de 2013, a partir de les 12.30 hores. Els preus són: socis del CCL, 20 euros; no socis 28 Euros; menors fins a 12 anys, 10 euros.

Us agrairíem que ens confirmeu, per e-mail o per telèfon, la vostra presència abans del dijous dia 5 a l’adreça de contacte o al telèfon 00352-691425565.