Publicat el

Activitats del cap de setmana

Aquest cap de setmana, el Centre Català organitza dues activitats (i aprofitem per informar-vos d’una activitat amb presència catalana organitzada per una institució luxemburguesa):

Dissabte 12, a les 16.30, al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville), hem organitzat un campionat de Risk. Aquest famós joc de taula posa a prova la capacitat estratègica dels participants des de la dècada de 1950. Això sí, l’atzar hi té un pes molt important. Si hi voleu participar, escriviu-nos a la nostra adreça de contacte.

Diumenge 13, a les 16.30 i al local del CCL, tindrem una tarda de cinema per a tota la família. Projectarem la pel·lícula infantil Lorax: a la recerca de la Trúfula perduda. La cinta explica la història d’un noi que busca l’objecte que li permetrà guanyar-se l’amor de la noia dels seus somnis. En el seu camí, coneixerà la història de Lorax, una criatura que lluita per protegir un món en perill d’extinció. Oferirem crispetes i sucs. Us demanaríem que us inscrivíssiu a l’adreça de sempre.

Finalment, informem que tant dissabte com diumenge la Philharmonie de Luxemburg acull un festival de Cant Coral anomenat «Fête des Choeurs – Chorefest». Entre d’altres, hi participa el Cor Infantil Amics de la Unió, de Granollers. L’entrada és gratuïta, però la reserva és obligatòria. Podeu trobar més informació a la pàgina de la Philharmonie.