Publicat el

19 i 20 d'octubre: castanyada a Bouillon (Bèlgica)

Pels dies 19 i 20 d’octubre el Casal Català de Brussel·les i el Centre Català de Luxemburg organitzem conjuntament una activitat familiar: la Castanyada del Benelux. Aquest cap de setmana, l’alberg de joventut de Bouillon acollirà tots aquells que vulguin passar un cap de setmana a la natura.

Bouillon és una bonica població belga, situada a la regió Valona i dins de la província de Luxemburg, a 5 Km de la frontera francesa. És un municipi força turístic, gràcies al seu famós castell situat en un turó que domina tot el municipi i al riu Semois (afluent del Meuse) que el travessa sencer.

Programa i propostes: Dissabte: passejada per Bouillon; sopar amb especialitats de la regió; castanyada amb castanyes, panellets i moscatell. Diumenge: visita guiada al Castell de Buillon i un espectacle de falconeria.