Publicat el

Classes de català

El Centre Català de Luxemburg organitza enguany dos cursos de català especials. D’una banda, un curs adreçats als infants i, de l’altra, classes de gramàtica catalana per a adults catalano-parlants.

El curs de català per a infants ja ha començat. Es tracta d’un curs per a nens que ja saben llegir i escriure. El professor adaptarà les classes al nivell de cada nen, tenint en compte que han de tenir un nivell mínim de comprensió del català. Les classes són un cop cada 15 dies de 9.30 a 11.00, al local del Centre Català situat al número 88 de la Rue de la Semois a la Ciutat de Luxemburg. El preu del curs és de 120€ i durarà fins a finals de juny de 2014.

Pel que fa al curs d’adults, proposem a totes les persones interessades que vinguin a una reunió amb el nostre professor de català, en Carles Fernàndez, el proper divendres dia 29 de novembre a les 17.30 al local del Centre Català, situat al 88, rue de la Semois a Luxemburg Ville, per parlar de com podríem organitzar-lo.

Si hi esteu interessats, ja sigui en un curs o en l’altre, escriviu-nos sisplau a l’adreça de contacte.