Posted on Leave a comment

Classes de gramàtica catalana

El passat divendres es van reunir al local en Carles Fernández, el nostre professor de català, i els alumnes interessats en un curs de gramàtica catalana per a adults catalanoparlants. Entre tots ells van prendre una sèrie de decisions per a l’organització del curs que creiem necessari compartir amb tots vosaltres, en especial perquè alguns heu manifestat el vostre interès a participar-hi malgrat no haver pogut assistir a la primera trobada.

Les classes tindran lloc els divendres, entre les 17.30 i les 19.00, al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg Ville). Començaran divendres que ve, dia 6 de desembre i arribaran fins al mes de juny. Les classes seran setmanals i, per a les festes, se seguirà el calendari de l’Escola Europea. En principi, no cal adquirir cap llibre de text específic, sinó que treballareu a partir de diferents materials.

El preu final del curs dependrà del nombre de participants: com més inscrits, més reduït serà el cost. El preu i les modalitats de pagament es concretaran, per tant, durant les primeres classes.

Si teniu cap pregunta sobre l’organització, us preguem que contacteu directament amb en Carles Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *