Publicat el

Classes de gramàtica catalana

El passat divendres es van reunir al local en Carles Fernández, el nostre professor de català, i els alumnes interessats en un curs de gramàtica catalana per a adults catalanoparlants. Entre tots ells van prendre una sèrie de decisions per a l’organització del curs que creiem necessari compartir amb tots vosaltres, en especial perquè alguns heu manifestat el vostre interès a participar-hi malgrat no haver pogut assistir a la primera trobada.

Les classes tindran lloc els divendres, entre les 17.30 i les 19.00, al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg Ville). Començaran divendres que ve, dia 6 de desembre i arribaran fins al mes de juny. Les classes seran setmanals i, per a les festes, se seguirà el calendari de l’Escola Europea. En principi, no cal adquirir cap llibre de text específic, sinó que treballareu a partir de diferents materials.

El preu final del curs dependrà del nombre de participants: com més inscrits, més reduït serà el cost. El preu i les modalitats de pagament es concretaran, per tant, durant les primeres classes.

Si teniu cap pregunta sobre l’organització, us preguem que contacteu directament amb en Carles Fernández.