Publicat el

Diumenge 15 de desembre: dinar de Nadal i festa del tió

El Centre Català de Luxemburg us convida a una activitat nadalenca: el Dinar de Nadal i la Festa del Tió. Aquesta doble activitat tindrà lloc diumenge 15 de desembre a les 13.30, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville). Cartell del Tió Com l’any passat, enguany la tradicional Festa del Tió es presenta acompanyada d’un dinar de Nadal, per al qual resulta indispensable que porteu alguna cosa per menjar, més o menys a les 13.00, per tenir temps de preparar el buffet. Per la seva part, el CCL contribuirà amb la beguda.

A partir de les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb el grup d’animació El pot Petit, però no faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats.

Us agrairíem que reservéssiu abans de divendres dia 13 a la nostra adreça de contacte. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar. Us preguem que ens envieu el nom i l’edat dels nens que participaran al caga-tió per tal de personalitzar el regal.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros.

Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si veniu a les dues activitats.