Publicat el

7 de desembre: La idea d'Europa, teatre

Dissabte 7 de desembre, a les 19.30 al local del CCL, us presentem l’obra de teatre La idea d’Europa.
Idea-Europa L’obra, de George Steiner, traduïda per Víctor Compta i interpretada per Óscar Intente (que n’és també el director) i Ferran Martínez, s’ha representat a la Sala Beckett de Barcelona amb molt d’èxit i bones crítiques.

Aquesta obra s’interroga, a partir d’un diàleg puntejat amb música, sobre què significa ser “europeu”, una qüestió que avui resulta més oportuna que mai. I, entre els catalans de Luxemburg, potser encara més. Podeu trobar més informació i un petit vídeo en aquest enllaç de la Sala Beckett.

El preu de l’entrada és de 7,5 EUR per als socis i 10 EUR per a no socis. L’aforament del local és limitat: us demanaríem que reserveu escrivint-nos a l’adreça de contacte.

Per a la presentació, comptem amb el suport de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.