Publicat el

Dilluns 27 de gener: La plaga (Cicle de Cinema del Centre Català)

xxi_cicle_cinema

Dilluns 27 comença el XXI Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. Com de costum, les projeccions tindran lloc al cinema Utopia (Avenue de la Faïencérie, Luxembourg Ville) els dilluns al vespre, amb l’excepció de la darrera cinta (que veurem dimecres).

La primera pel·lícula serà, doncs, La plaga, dirigida per Neus Ballús i protagonitzada per Rosemarie Abella, Maribel Martí, Raül Molist, Mireia Ros i Iurie Timbur. Aquesta obra, que ja ha recollit alguns premis, està nominada en cinc categories als premis Gaudí. Explica la curiosa història d’en Raül, un agricultor que es vol dedicar als conreus ecològics, que contracta per ajudar-lo en Iurie, lluitador professional de lluita grecorromana. Altres personatges no habituals participaran també de l’aventura. La podreu veure dilluns 27, a les 21.30, al Cinema Utopia.

El Cicle continuarà amb les pel·lícules Floquet de neu (infantil, dissabte 1 de febrer), Història de la meva mort (d’Albert Serra, el 3 de febrer) i Tots volem el millor per a ella (de Mar Coll, dimecres 12 de febrer). Per acabar com cal, comptarem amb la presència de la directora per al passi de la darrera pel·lícula del cicle. Podeu descarregar el programa complet, amb descripcions de les pel·lícules, aquí.