Publicat el

1 de febrer: Floquet de Neu (Cicle de Cinema)

Dissabte 1 de febrer, es projectarà la pel·lícula infantil del XXI Cicle de Cinema del Centre Català. floquet-neu En aquesta ocasió es tracta de Floquet de neu, dirigida per Andrés G. Schaer i amb les veus de coneguts actors com Pere Ponce, Constantino Romero, Elsa Pataky, Rosa Boladeras, Mercè Comes, Carlos Latre o Andreu Buenafuente, entre d’altres. La podreu veure dissabte a les 16.30 al cinema Utopia.

Floquet de Neu, l’únic goril·la blanc del món, arriba al zoo de Barcelona, on ràpidament esdevé una estrella i el centre d’atenció dels turistes, que li adrecen molts aplaudiments. Tanmateix, els seus companys goril·les el rebutgen a causa del seu color. Floquet de Neu, trist perquè els seus companys no l’accepten, decideix demanar ajut a la Bruixa del Nord.

Una pel·lícula d’aventures pensada per als nens però amb un rerefons madur, inspirada en el famós goril·la albí tan conegut a Catalunya i arreu.