Publicat el

Dilluns 3 de febrer: Història de la meva mort, d'Albert Serra

Continua el XXI Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg. Dilluns 3 de febrer, a les 21.30, projectem la tercera pel·lícula de la present edició. Es tracta d’Història de la meva mort, del director Albert Serra, protagonista durant el cap de setmana d’una activitat al Museu de Belles Arts de Brussel·les. La projecció de dilluns tindrà lloc, com sempre, al cinema Utopia (16, Avenue de la Faïencérie; Luxembourg Ville).

Història de la meva mort està interpretada per Vicenç Altaió, Lluís Serrat, Noèlia Ródenas, Clara Visa i Montse Triola. L’obra situa a dos personatges mítics com són Casanova i Dràcula per personificar el món de romanticisme, obscurantisme i violència que foren els inicis del segle XIX. La pel·lícula va obtenir el Léopard d’Or, la máxima distinció, al Festival de Locarno en l’edicó de 2013.

El XXI Cicle continuarà dimecres 12 amb Tots volem el millor per a ella, de Mar Coll, que ens acompanyarà en la projecció.