Publicat el

Dijous 6 de febrer: assemblea general del CCL

Recordeu que els socis i sòcies del Centre Català de Luxemburg esteu convocats aquest dijous dia 6 a les 19.00 hores a l’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL del CCL, que se celebrarà al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville).

Per correu electrònic rebreu l’ordre del dia corresponent i, a la mateixa Assemblea, se us facilitarà la documentació necessària (Comptes 2013, Pla d’Activitats 2014, etc.). Us preguem la vostra assistència atesa la importància que per a tota associació té la participació i l’opinió dels membres per tal de poder millorar les activitats passades i planificar millor les futures.

Als que encara no sou socis del CCL us animem a unir-vos a nosaltres i a participar en la vida de la nostra associació. L’Assemblea és una ocasió immillorable per començar.