Publicat el

Dimecres 12 de febrer: Tots volem el millor per a ella

El XXI Cicle de Cinema s’acaba, però s’acaba bé: per a la darrera sessió tenim una gran pel·lícula i, per fer-la encara millor, comptarem amb la seva directora per presentar-nos-la. Dimecres 12, a les nou del vespre, a la sala Utopia, projectarem la pel·lícula Tots volem el millor per a ella.

Interpretada, entre d’altres, per Nora Navas (premi Gaudí a la millor actriu protagonista) i Clara Segura (premi Gaudí a la millor actriu secundària), la cinta narra la història de la Geni, una jove que sembla a punt de reprendre la seva vida un any després d’un terrible accident de trànsit.

Per a la projecció comptarem amb la presència de la seva directora, Mar Coll, que ens presentarà la pel·lícula i respondrà a les nostres preguntes després de la projecció.