Publicat el

Dimecres 13: dues conferències interessants

Dijous 13, a les 12.30, tindrà lloc una taula rodona sobre les eleccions europees del proper mes de maig. Hi participaran Jean Asselborn, ministre luxemburguès d’Assumptes Exteriors i Europeus, Immigració i Asil, el cap de la Representació de la Comissió Europea a Luxemburg, el cap de l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Luxemburg, un responsable de premsa del Parlament Europeu i un conseller de l’OLAI. jeudi-frncs Podeu assistir a aquesta xerrada a l’edifici Jean Monnet (sala M6).

A les sis de la tarda, a l’Institut National des Langues (21, boulevard de la Foire; L-1528 Luxembourg), se celebra una taula rodona organitzada pel setmanari Le Jeudi per debatre sobre el paper de la llengua francesa a Luxemburg. Hi intervindran Karin Pundel, de l’INS; Claude Meisch, ministre luxemburguès d’Educació; Fernand Fehlen, sociòleg; Lex Roth, d’Aktioun Lëtzebuerg; i Antoni Montserrat, del CLAE (i el CCL). Si us hi voleu inscriure, heu de visitar la pàgina d’aquest setmanari.