Publicat el

Del 14 al 16 de març: Festival de les Migracions i Saló del Llibre

El cap de setmana del 14 al 16 de març, torna la nostra cita anual a LuxExpo, al barri del Kirchberg de la ciutat de Luxemburg. Se celebra la 31a edició del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, que organitza, com cada any, el CLAE. Centenars d’associacions mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en dues modalitats: una parada amb informació sobre Catalunya i el Centre Català i la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dins un “Stand des littératures hispaniques”). A qualsevol de les dues parades podreu adquirir butlletes per participar en el sorteig d’un bitllet d’avió a Barcelona per a dues persones, gentilesa de Luxair. A més, durant el festival tindreu ocasió de tornar a veure l’exposició «Cuba a Catalunya: El llegat dels indians», de Tate Cabré i Mireia Oliver.

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos en algun dels estands del CCL, sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual. Gràcies per endavant.