Publicat el

Dissabte 15 de març: conferència de Laia Fàbregas

En el marc del Saló del Llibre, dissabte a les 14.00, a la sala número 1 de la planta baixa de LuxExpo, tindreu l’ocasió d’escoltar la conferència de l’escriptora Laia Fàbregas. Laia_Fabregas_petit

Fàbregas es va fer famosa en publicar la seva primera novel·la, La nena dels nou dits. A part de per la qualitat de l’obra, la fama li va venir per un detall curiós que va despertar l’atenció dels lectors i dels mitjans: l’havia escrita originalment en neerlandès i publicada als Països Baixos, on va tenir molt d’èxit abans de ser traduïda al català i altres idiomes (entre ells, castellà i francès). L’autora s’havia traslladat a Amsterdam per estudis i hi va acabar residint molt més temps del que tenia previst inicialment. Va ser durant aquesta estada que va escriure Het meisje met de negen vingen. Després ha escrit dues novel·les més: Landen (La llista) i Dies de cel groc (Gele dagen).

Podeu trobar més informació sobre l’autora a la seva pàgina web.

La xerrada serà en català amb interpretació simultània al neerlandès.