Publicat el

Fins al 26 de març: «Els Tresors del Patrimoni Cultural de la Catalunya Exterior»

Us recordem que teniu fins al 26 de març per visitar l’exposició «Els Tresors del Patrimoni Cultural de la Catalunya Exterior» al local del CCL.

La Catalunya Exterior és, entre d’altres, el conjunt de persones i entitats que desenvolupen la seva activitat fora de Catalunya. Amb el pas dels anys, els catalans de l’exterior han anat construint edificis per a ser seus de centres o casals catalans, han erigit monuments a personalitats catalanes, han creat entitats, fundacions, corals, esbarts, etc. El patrimoni cultural català de l’exterior, tant el material com l’immaterial, és prou significatiu però força desconegut. Per aquestes raons, la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) va desenvolupar la campanya «Els tresors del patrimoni cultural de la Catalunya Exterior» i per votació popular es van escollir aquests tresors l’estiu de 2012. L’exposició es va presentar, per primera vegada, a la seu de l’IEC (Institut d’Estudis Catalans) a Barcelona el passat mes de novembre de 2013.