Publicat el

12 de maig: reunió sobre les classes de català per a nens

Aquest curs 2013-2014 hem començat les classes de català per a nens i ara voldríem continuar-les i fins i tot ampliar-les en funció del nombre de nens interessats. La nostra idea és fer cursos de gramàtica (per als nens i nenes que ja saben llegir) i també, si s’escau, mirar d’organitzar algun tipus d’activitat lingüística de caire setmanal o cada dues setmanes per als nens més petits que encara no estan preparats per a les classes de gramàtica.

Abans de fer-vos unes propostes concretes, voldríem fer una reunió amb tots els pares interessats a fer que els seus fills segueixin aquestes classes, així com amb els professors de català per mirar de buscar els horaris i combinacions que s’adaptin millor a les necessitats d’uns i altres. Aquesta reunió serà el proper dilluns dia 12 de Maig a 2/4 de vuit del vespre al local del Centre Català (88, Rue de la semois).

Us agrairíem que els interessats ens ho feu saber, escrivint-nos a l’adreça de contacte.