Publicat el

Dissabte 28 de juny: nit de l'havanera

Havaneres2014

El Centre Català organitza la tradicional Nit de l’Havanera. Serà el dissabte 28 de juny a les 20.00 al primer pis del restaurant Odéon (19, rue Munchen-Tesch; L-2713 Luxemburg). La vetllada constarà d’un sopar i un concert amb el grup Trefins. Aquest conjunt de Cassà de la Selva ens oferirà havaneres, però també cançons de taverna i altres ritmes caribenys.

Per al menú teniu diverses opcions. Com a primers, amanida de tonyina o amanida de gambes; com a segons, bacallà a bras, arròs de pop, filet mignon de porc amb xampinyons o rostit de vedella al forn. Per postres, coca de Sant Joan directament importada des de Catalunya. I, per regar-ho tot, vi, cava i cremat.

El preu és de 38 euros per als no socis, 32 per a socis (estudiants i aturats 25).