Publicat el

Diumenge 29 de juny: excursió al Mullerthal

Vist l’èxit de l’excursió de l’any passat i a la demanda de mares i pares, el Centre Català de Luxemburg té el plaer de convidar-vos a la segona excursió per a nens i nenes «A la descoberta del Mullerthal» que tindrà lloc, el diumenge dia 29 de Juny.

Ens trobarem a les 09.30 hores a l’aparcament davant del càmping La Pinède de Consdorf (en arribar a Consdorf hi ha la indicació del càmping), a uns 25 Km de Luxemburg capital, aproximadament 25 minuts en cotxe.

Més informació aquí.

L’excursió té 5,5 km i una durada aproximada de 3 hores. El recorregut passa per llocs espectaculars que faran les delícies dels petits, amb sorpresa inclosa. Possibilitat de menjar en el xiringuito del càmping o en els restaurants de la zona.

Podeu apuntar-vos a l’adreça de contacte del centre: contacte@ccluxemburg.cat.