Publicat el

Dijous 3 de juliol: conferència de Manuel Cruz

El Centre Català de Luxemburg té el plaer de convidar-vos a la conferència de Manuel Cruz que tindrà lloc el dijous dia 3 de juliol a les 19.00 hores al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville). Portarà el títol de «El procés sobiranista català i l’opció federal».

Manuel Cruz, catedràtic de filosofia a la universitat de Barcelona, és fundador i president de l’associació “Federalistes d’esquerres” i col·laborador habitual dels diaris El País, La Vanguardia, El Periódico i Clarín. Ha publicat nombroses obres, la més recent de les quals és Una comunidad ensimismada. Després de la conferència, que impartirà en castellà, Cruz respondrà, en la llengua corresponent, a les preguntes que li vulguin formular en català o castellà els assistents.